Asbest cementleidingen

Asbest cementleidingen

Met de cursus Asbest cementleidingen leert u veilig om te gaan met asbest cementleidingen. U doet kennis op over de risico’s van het werken met asbest cementleidingen en de richtlijnen voor het veilig verwijderen, afvoeren, aansluiten en herstellen van asbest cementleidingen. Na afloop van de cursus ontvangt de cursist een digitale verklaring van deelname ‘Veilig werken met Asbest cementleidingen’ van Agévé Opleidingen. Deze zal binnen enkele werkdagen worden toegestuurd.

Doelgroep

De cursus is geschikt voor bijvoorbeeld netwerkbeheerders, grondwerkers, stratenmakers, installatiebedrijven en aannemers die in aanraking komen met dit soort ondergronds leidingnetwerk en deze moeten verwijderen of  hieraan reparaties uit moeten voeren.

Doel van de cursus asbest cementleidingen

Het doel van deze cursus is om veilig en verantwoord te kunnen werken met asbest cementleidingen die onderdeel uitmaken van het ondergrondse openbare leidingnetwerk.

Inhoud van de cursus asbest cementleidingen

  • Gevaren van asbest
  • Risicoherkenning
  • Mate van blootstelling in de praktijk
  • Werkmethoden en voorschriften voor veilig werken
  • Behandeling van afval
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Wetgeving

Duur en prijs van de cursus

De duur van de cursus zal één dagdeel bedragen en kan indien gewenst bij u op het bedrijf (in company) worden gehouden. De kosten van de cursus in Deventer zullen €170,- (excl. BTW) per cursist bedragen en zijn inclusief een syllabus. Bij inschrijving zal de betaling van het volledige bedrag worden gevraagd, dit bedrag dient voor aanvang van de cursus te zijn voldaan.

Indien door één bedrijf vijf cursisten of meer voor de training op dezelfde dag worden aangemeld, zal door AGéVé opleidingen een offerte op maat worden toegezonden. De cursus asbest cementleidingen is vanaf vijf personen ook mogelijk in company. Ook hiervoor zal een offerte op maat voor worden opgemaakt.

 

Schrijf je nu in voor klassikaal

Asbest cementleidingen

Datum(Vereist)
(H) = herhalingscursus
Naam(Vereist)
Facefit test?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.